Koodaava arkkitehti

4.5.2017 klo 10.00

Sinustako uusi Nitorilainen? Haemme nyt käytännönläheisiä koodaavia arkkitehtejä kehitystiimeihimme rakentamaan kestävää digitaalista kehitystä.

Koodaava-arkkitehti.png

Sovellamme työssämme ketteriä kehitysmenetelmiä, testiautomaatiota, jatkuvaa toimittamista sekä muita hyviä lähestymistapoja ohjelmointiin. Yksittäisen menetelmän seuraamista tärkeämpää meille kuitenkin on itsenäinen ajattelu ja pragmaattinen tapa soveltaa hyväksi havaittuja menetelmiä käytännön työssä.

Sovellusarkkitehdille hyödyllisiksi taidoiksi luemme esimerkiksi seuraavat: Java, JavaScript, AngularJS, React, Bootstrap, Spring, REST, MongoDB, AWS, testauskehykset ja jatkuvan käyttöönoton työkalut (Docker, Ansible, Vagrant). Javan sijaan voit toki hallita jotain muuta JVM-pohjaista kieltä kuten Clojurea tai Scalaa. Kokemus mobiilisovellusten kehittämisestä sekä funktionaalisesta ohjelmoinnista on plussaa, muttei pakollista.

Kehityshankkeissamme työskentelee tällä hetkellä yli 100 ohjelmistoalan ammattilaista. Joukkoomme on valikoitunut alamme huippuosaajia. Työmme kulmakiviä ovat asiakkaan etu, pitkän aikavälin kustannusten (TCO) kurissa pitäminen ja terveen maalaisjärjen käyttö. Nitorin asiakastyytyväisyys on liiketoiminnan analyysipalveluita tuottavan Onwayn mukaan kaikkien aikojen paras IT-alalla neljänä viime vuonna tehtyjen asiakastyytyväisyyskyselyiden perusteella. Olemme myös Great Place To Work Instituten mukaan paras helsinkiläinen työpaikka.

Nitorilla työt hoituvat laadukkaasti ja tehokkaasti normaalin työpäivän puitteissa. Meille on tärkeää, että töissä on loistava yhteishenki, meillä viihdytään ja mukana on aimo annos hersyvää huumoria. Teemme vuosittain yhteisiä koulutusmatkoja ja järjestämme paljon tapahtumia joissa opimme ja opetamme uusia teknologioita toisillemme sekä kehitämme toimintaamme. Tuemme myös erilaisten Open source -projektien tekemistä työajalla. Nitorilla asioita kehitetään yhdessä, ja itseään kiinnostaviin seikkoihin pääsee vapaasti vaikuttamaan.

Annamme sinulle mahdollisuuden ohjautua itseäsi kiinnostaviin töihin. Saat kehittyä haastavien töiden tarjoamien pähkinöiden ja työkaverien antaman sparrauksen lisäksi menemällä mielestäsi mielenkiintoisiin koulutuksiin, tapahtumiin ja konferensseihin Nitorin tukemana. Nitorilla et luiskahda ennaltamäärättyyn uraan, vaan tutkimusmatkailet itseäsi kiinnostaville alueille. Kehitämme Nitoria yhdessä, ja itseään kiinnostaviin - tai kismittäviin - asioihin pääsee vaikuttamaan. Tämäkin työpaikkailmoitus on viilattu kuntoon Nitorilaisten kanssa yhdessä.

Jos työskentely ja kehittyminen uuden ajan digitaalisessa insinööritoimistossa kiinnostaa, hae meille tästä.
PeopleOps Specialistimme Petteri Tuomimaa vastaa mieluusti tarkentaviin kysymyksiin sähköpostilla petteri.tuomimaa(at)nitor.fi

Rekrytoimme tehtävään useita henkilöitä.